Skip to main content

Bli medlem


Som medlem i Svenska Kelpieklubben får du ta del av rasen Australian Kelpie genom informationsblad, den elektroniska tidningen Kelpiebladet samt olika aktiviteter inom klubbens aktivitetsområden runt om i landet. Välkommen att bli en del av Svenska Kelpieklubben!

Svenska Kelpieklubben är en del av Svenska Brukshundsklubben. I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

Förbundsavgiften är 400 kronor per år inom Sverige. I den ingår bland annat sex nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften för Svenska Kelpieklubben är 180 kronor. Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos SBK.

Ny valpköpare och inte medlem?

Du som ny valpköpare av Australian kelpie och inte har varit medlem i Svenska Kelpieklubben sedan tidigare, kan få ett års gratis medlemskap eller motsvarande rabatt på ett huvudmedlemsskap under ett år.

Kontakta kassören hos oss på Svenska Kelpieklubben om du har skaffat dig en Australian kelpie och önskar att bli medlem. Skriv vad din valp heter i stamtavlan (alternativt registeringsnummer i SKK), ditt medlemsnummer i SBK och att du önskar bli medlem i Svenska Kelpieklubben.

Så blir du medlem i Svenska Kelpieklubben

Du ansöker om medlemskap via Svenska Brukshundsklubbens digitala medlemsformulär. Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos SBK.

Är du redan är medlem hos SBK, men vill också gå med i Svenska Kelpieklubben, kan du göra det via det digitala formuläret också.