Omplacering

Du är välkommen som medlem i Svenska Kelpieklubben att sätta in en annons här på sidan om du behöver hjälp att omplacera din Australian kelpie. Vi rekommenderar även att du kontaktar uppfödaren till din hund för ytterligare hjälp att hitta en bra hem.

  • Information om din hund och foto skickar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Kom ihåg att kontakta webmaster för att ta bort annonsen när hunden har placerats om.

En riktigt cool hane på 2,5 år söker ett nytt hem. Endast till ett aktivt hem där han kan få fortsätta utvecklas till en fantastisk träningskamrat och tävlingshund. (Ej problemhund, men kräver erfaren ägare som kan hantera en hund av hög kaliber).

SEJV-19
Outback-Workaholic’s Paxton Lucky Luke

  • HD B, ED 0, patella ua
  • MH, godk. NHAT, excellent med CK på utst

Är du seriöst intresserad så skriv ett mail med en presentation av dig och vad du har att erbjuda honom. Jag är noga med att han hamnar hos rätt person.

Maria Svensson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenska Kelpieklubben

Svenska Kelpieklubben är en förening som har avelsansvar för Australian Kelpie, en hundras som går under FCI-rasgrupp: Vall- Boskaps- och Herdehundar, och tillhör även en av de raser som kallas för brukshund inom Svenska Brukshundklubben.


© Svenska Kelpieklubben