Omplacering


Du är välkommen som medlem i Svenska Kelpieklubben att sätta in en annons här på sidan om du behöver hjälp att omplacera din Australian kelpie. Vi rekommenderar även att du kontaktar uppfödaren till din hund för ytterligare hjälp att hitta en bra hem.

  • Berätta kort om hunden och bifoga foto till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Informationen ska innehålla hundens registreringsnummer alt. SKK stamtavlenamn.

  • Kom ihåg att kontakta webmaster för att ta bort annonsen när hunden har placerats om.

Sunstralia Be My Lucky Boy

Sunstralia Be My Lucky Boy SE35758/2022

Boi är en pigg och glad kille med stor arbetslust, han är lyhörd och har mycket will to please. Gillar att vara nära och sitter gärna i knät och myser. Grundtränad i tävlingslydnad och bruksspår. Älskar både mat och lek som belöning. Bra av- och påknapp. Går bra med de flesta andra hundar efter introduktion. Van vid katter och barn Älskar barn men passar bäst in i en barnfri familj, eventuellt äldre barn.

Svagheter/utmaningar
> Agerar problematistk i hundmöten, vid hantering och i andra situationer där han känner sig trängd.
-> En viss social osäkerhet i vissa situationer
-> Triggas av höga ljud (men är skottfast)

Boi söker ett lugnt o tryggt hem, gärna på landsbygden eller i mindre villaområde hos person med erfarenhet av aktiva hundar.

Vid intresse kontakta matte Carolin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-622 67 79

Svenska Kelpieklubben

Svenska Kelpieklubben är en förening som har avelsansvar för Australian Kelpie, en hundras som går under FCI-rasgrupp: Vall- Boskaps- och Herdehundar, och tillhör även en av de raser som kallas för brukshund inom Svenska Brukshundklubben.


© Svenska Kelpieklubben