Omplacering


Du är välkommen som medlem i Svenska Kelpieklubben att sätta in en annons här på sidan om du behöver hjälp att omplacera din Australian kelpie. Vi rekommenderar även att du kontaktar uppfödaren till din hund för ytterligare hjälp att hitta en bra hem.

  • Berätta kort om hunden och bifoga foto till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Informationen ska innehålla hundens registreringsnummer alt. SKK stamtavlenamn.

  • Kom ihåg att kontakta webmaster för att ta bort annonsen när hunden har placerats om.

Dracoulinnes Lotus "Leo"

SE12283/2020

Leo är en treårig Kelpiehane som söker nytt aktivt hem. Han klarar bra av att vara ensam hemma, har påbörjat träning i agility och lydnad och är duktig på drag i olika former; cykel, skidor, jogg etc.
Som hane i den åldern behöver han arbeta, ha struktur och tydlighet. Leo söker ett hem där han får vara ensam hund. Helst utan barn eller åtminstone tonåringar.  Leo är krypt. Inga sjukdomar.
Jag är Leos uppfödare och förmedlar kontakt till familjen av seriösa sökande.
Kontakta mig gärna för mera info och berätta vad just du kan erbjuda fina Leo.

Kontaktuppgifter Messenger: Monica Dracoulinne Karlsson
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenska Kelpieklubben

Svenska Kelpieklubben är en förening som har avelsansvar för Australian Kelpie, en hundras som går under FCI-rasgrupp: Vall- Boskaps- och Herdehundar, och tillhör även en av de raser som kallas för brukshund inom Svenska Brukshundklubben.


© Svenska Kelpieklubben